مرحله اول پاکسازی:
ابتداسبزیجات رابه خوبی پاک کرده وسپس شستشو می دهیم تاموادزاید وگل ولای آن تمیز شود.
مرحله دوم انگل زدایی:
سالم سازی سبزیجات درچهارمرحله انجام می شودکه عبارتنداز:
سبزیجات پاک شده رادریک ظرف پنج لیتری پرازآب سالم ریخته وبازاءهرلیتر۳تا۵قطره مایع ظرفشویی معمولی به آن افزوده وظرف راقدری به هممی زنیم تاتمام سبزیجات درداخل کف آب قرار گیرند.بعدازپنج دقیقه سبزیجات راجمع اوری ومجدداشستشومی دهیم تاتخم انگلها وباقیمانده ی مایع ظرفشویی ازآنهاجداشود.
مرحله سوم گندزدایی:
برای ازبین بردن انواع میکربها نصف قاشق چایخوری پودرپرکلرین ۷۰درصدرادریک ظرف ۵لیتری پرازآب ریخته کاملا حل می کنیم تامحلول یکنواخت گندزدابدست آید سپس سبزیجات انگل زدایی شده رابه مدت ۵دقیقه دراین محلول قرارمی دهیم تامیکربهای آن ازبین بروند.
مرحله چهارم شستشو:
سبزیجات گندزدایی شده راباآب سالم شستشومی دهیم تاباقیمانده ی پرکلرین ازآنهاجداشود.
اکنون سبزیجات سالم سازی شده برای مصرف آماده است.
ضمنا اگرپرکلرین دردسترس نداشتیم می توانیم ازنمک استفاده کنیم.